Itsemyötätunto kannattelee

27.9.2020

Millä äänensävyllä puhut itsellesi? Onko sisäinen äänesi hyväksyvä? Antaako se luvan iloita onnistumisista?

Itsemyötätunto on erityinen voimavara silloin, kun kohtaamme vaikeita asioita ja joudumme epämukavuusalueelle. Sen vastakohtana voidaan pitää liiallista itsekritiikkiä, joka pahimmillaan sulkee parhaat näköalat ja ruokkii toivottomuutta.

Coaching on oiva paikka itsemyötätunnon kehittämiselle ja oman sisäisen puheen tarkastelulle. Iloitaan onnistumisista ja ollaan ylpeitä itsestämme, kuten asiakkaani kuvan tekstissä sanoitti. Hyväksyvä ja myötätuntoinen ajattelu mahdollistaa uudistumisen ja laajemmat näköalat. Niitä kohti!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiemmin blogissa:

 

Mari Autio
business coach, yrittäjä

  • P. 040 0214 356
  • mari.autio@taitoavain.fi

 

Taitoavain Oy

  • Postiosoite:
    Kurikantie 159, 84100 Ylivieska
  • Käyntiosoite:
    Rautatienkatu 6, 84100 Ylivieska

 

Laskutustiedot

 

Ota yhteyttä!