VIRE-etätyökysely tukee hyvinvointia ja tuloksellisuutta etätyössä

10.11.2020

Etätyöstä on tullut päivittäistä arkea isolle joukolle työntekijöitä viime keväästä alkaen. Hyppy kotikonttoreille etätyöhön tapahtui nopeasti ja siinä sivussa monen organisaation kohdalla on tehty myös mittava digiloikka etätyökalujen käytössä. Muutostilanteen synnyttämät uudet käytännöt haastavat työntekijöiden itseohjautuvuutta ja johtamiskäytäntöjä.

Tiedätkö sinä, onko kotitoimistoilla kaikki hyvin? Miten työt sujuvat? Ovatko työntekijät saaneet tukea riittävästi?

Etätyöskentelysuositus jatkuu edelleen. Ihmiset ovat tässä uudessa ajassa tärkeimpiä muutoksen ja kasvun mahdollistajia. Nyt on tärkeää saada tietoa työntekijöiden vireestä ja kokemuksista, jotta työnteon sujuvuus, tuloksellisuus sekä hyvinvointi varmistuvat.

Taitoavain tarjoaa yhteistyössä Valmennuskumppani Oy:n kanssa sujuvana kokonaispakettina VIRE-etätyökyselyn, tulosten purun ja toimenpidesuositukset johdolle sekä kehittämistyön käynnistämisen henkilöstön kanssa. Lisäksi tarjoamme etätyöskentelyn tukemiseksi coaching-palveluja ja valmennuksia avainhenkilöille ja tiimeille. Kaikki palvelut voidaan toteuttaa etänä.

Tutustu palveluumme ja pyydä tarjous!

Vire-etätyökyselystä tarkemmin tietoa täältä: https://www.valmennuskumppani.fi/kyselyt-ja-mittaukset/vire-etatyokysely/

Tietoa tuoreesta asiakaskokemuksesta täältä: https://www.valmennuskumppani.fi/asiakaskokemukset/kalajoen_kaupunki-2/

 

 

 

0 kommenttia

Aiemmin blogissa:

Rohkiasti vaan!

Rohkiasti vaan!

Työpisteeni sijaitsee yhteisöllisessä toimistossa Rohkiassa Ylivieskan keskustassa. Rohkia on...

lue lisää

 

Mari Autio
business coach, yrittäjä

  • P. 040 0214 356
  • mari.autio@taitoavain.fi

 

Taitoavain Oy

  • Posti- ja käyntiosoite:
    Virastokatu 3 A 27
    84100 Ylivieska

Laskutustiedot

 

Ota yhteyttä!