Rohkiasti vaan!

9.8.2021

Työpisteeni sijaitsee yhteisöllisessä toimistossa Rohkiassa Ylivieskan keskustassa. Rohkia on yrittäjien yhteisöllinen toimisto, jossa työskentelee kanssani neljä rohkeaa naisyrittäjää. Koen, että tämän yhteisön kautta saan rohkeutta ja työniloa omaan tekemiseen. Se näkyy monella tasolla, niin hyvinvoinnissa kuin omassa liiketoiminnassa.

Starttasimme yhdessä vuoden alusta Rohkia tulevaisuus -yritysryhmähankkeen. Yhteinen kehittäminen on pitänyt sisällään uusien yhteisten liiketoimintamahdollisuuksien kartoittamista ja työstämistä. Vahvuuksiemme avulla syntyi ketterään kehittämiseen parikin uutta palvelua: Rohkia -työpäivä ja Rohkia -virtuaalijäsenyys. Otathan yhteyttä, jos kiinnostus heräsi ; )

TILAA ROHKIA TYÖPÄIVÄ TYÖPAIKALLESI 
Onko väki väsähtänyttä? Yhteisöllisyys hieman hukassa? Onko etätyö uuvuttanut työyhteisön? Ole rohkea, ja tilaa työtehoa ja työniloa lisäävä ROHKIA-työpäivä!

Päivän sisältö koostuu yhteisövetämisen ammattilaisen, business coach Mari Aution laatimasta ohjelmasta ja harjoitteista, jotka lisäävät työtehoa ja työn tekemisen iloa. Päivä aloitetaan inspiraatio-puheenvuorolla, ja mukaan mahtuu aina myös yksi yllätysesiintyjä.

HANKI ROHKIA-YHTEISÖN VIRTUAALIJÄSENYYS ITSELLESI 
Virtuaalijäsenyys sopii kaikille, jotka kaipaavat työhönsä yhteisön ja ihmisten tuomaa voimabuustia, hyvää työfiilistä ja merkityksellisiä kohtaamisia. Rohkian virtuaalijäsenyyttä luotsaavat yhteisövetäjä ja business coach Mari Autio, ja Rohkian perustaja ja innostaja Virve Arvola. Marin ja Virven huomassa on hyvä haastaa omaa potentiaaliaan, ja suunnata kohti tähtiä – tai mille planeetalle tahtookaan työelämässä päätyä.

Virtuaalijäsenenä pääset osallistumaan työniloa ja innostusta lisääville virtuaaliaamukahveille, kasvatat voimaverkostoasi, saat rohkeutta työelämän muutoksiin ja yhteisön voimaannuttavan vertaistuen yhteisessä Discord-tilassa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan yhteisöömme!

Jätä jäsenhakemus osoite- ja laskutustietoineen osoitteeseen: team.rohkia@gmail.com

 

0 kommenttia

Aiemmin blogissa:

 

Mari Autio
business coach, yrittäjä

  • P. 040 0214 356
  • mari.autio@taitoavain.fi

 

Taitoavain Oy

  • Posti- ja käyntiosoite:
    Virastokatu 3 A 27
    84100 Ylivieska

Laskutustiedot

 

Ota yhteyttä!