Valmentavan johtamisen osaamisen kehittäminen kannattaa

1.10.2021

Kaipaatko uutta otetta arjen tiiminvetämiseen tai johtamistyöhön sekä vahvistusta valmentavan esimiestyön työkalupakkiisi?

Yhteistyömme Centrian Koulutuspalveluiden kanssa tiivistyy valmentavan johtamisen esimiesvalmennusten parissa. Centrian koulutuskalenterissa on nyt tarjolla napakoita ja hyödyllisiä valmennuspaketteja valmentavasta esimiestyöstä. Valmennuksiin on mahdollisuus osallistua etänä mistä päin tahansa. Taitoavain Oy toteuttaa valmennukset yhdessä Valmennuskumppani Oy:n Heini Salmun kanssa.

Valmennusten kohderyhmään kuuluvat esimiehet, johtajat, yrittäjät, tiiminvetäjät, työnjohtajat, palveluvastaavat ja henkilöstön kehittämisestä vastaavat asiantuntijat sekä kaikki esimiestyön vaikuttavuuden kehittämisestä kiinnostuneet.

Coaching esimiestyössä -koulutus 3. ja 16.11.
Coaching-osaaminen on esimiehen keskeisiä taitoja, joka lisää esimiestyön vaikuttavuutta, työyhteisöjen toimivuutta ja toiminnan tuloksellisuutta. Kaksiosainen valmennus tarjoaa osallistujille uusia näkökulmia ja selkeitä työkaluja coachingin hyödyntämiseen käytännön esimiestyössä. Osallistujat saavat perustiedot coachingista ja pääsevät harjoittelemaan ohjatusti käytännön coaching-taitojaan. Koulutuspäivien välillä käsiteltyjä asioita testataan omassa työssä ja kokemuksiin palataan jälkimmäisessä päivässä.Valmennus pidetään Centrian Ylivieskan kampuksella. Tarvittaessa koulutus on mahdollista toteuttaa Zoom-etäyhteydellä.

Lisäinfoa ja ilmoittautumiset: https://tki.centria.fi/koulutus/coaching-esimiestyossa/6361

Valmentavan esimiehen työkalupakki -valmennuskokonaisuus, verkkokoulutus alkaen 9.11.
Valmennuskokonaisuus koostuu viidestä puolen päivän mittaisesta valmennustyöpajasta, joilla on omat teemansa. Yhdessä työpajat muodostavat valmentavan esimiestyön eri osa-alueet laajasti kattavan kokonaisuuden. Valmennukset tarjoavat osallistujille uusia näkökulmia ja selkeitä käytännön toimintamalleja valmentavaan esimiestyöhön.

Valmennussarjaan osallistujat testaavat käsiteltyjä asioita työpajojen välillä omassa työssään. Valmennus rohkaisee ja innostaa soveltamaan käsiteltyjä asioita käytäntöön omassa esimiestyössä ja kehittää siten osallistujien esimiestyön vaikuttavuutta. Voit osallistua koko valmennuskokonaisuuteen tai käydä siitä yksittäisiä osioita oman kiinnostuksesi mukaan.

Osiot ja aikataulut
1. Esimies valmentajana – oma rooli selkeäksi, ti 9.11.2021 klo 12-15
2. Esimiehen vuorovaikutustaidot – yhdessä tuloksiin, to 2.12.2021 klo 12-15
3. Vaikuttava palautteenanto – kehittymisen edellytys, ke 26.1.2022 klo 12-15
4. Työyhteisön toimivat käytännöt – työarki rullaamaan, to 17.2.2022 klo 12-15
5. Esimies työhyvinvoinnin tukijana – perustukset kuntoon, to 17.3.2022 klo 12-15

Lisäinfoa ja ilmoittautumiset: https://tki.centria.fi/koulutus/esimieskoulutus-valmentavan-esimiehen-tyokalupakki-valmennus/6746

0 kommenttia

Aiemmin blogissa:

Rohkiasti vaan!

Rohkiasti vaan!

Työpisteeni sijaitsee yhteisöllisessä toimistossa Rohkiassa Ylivieskan keskustassa. Rohkia on...

lue lisää

 

Mari Autio
business coach, yrittäjä

  • P. 040 0214 356
  • mari.autio@taitoavain.fi

 

Taitoavain Oy

  • Posti- ja käyntiosoite:
    Virastokatu 3 A 27
    84100 Ylivieska

Laskutustiedot

 

Ota yhteyttä!