Rohkia yhteisö pirskahtelee iloa ja yrittäjien vertaistuen voimaa – tarjoaa energiaa arjen tekemiseen

17.5.2022

Oletko yrittäjänä yksin? Kaipaatko uutta energiaa kulkeaksesi kohti tavoitteitasi määrätietoisemmin ja saadaksesi asioihin myönteistä vauhtia?  Etsitkö luotettavaa sparrausta, ideointiapua tai tukea yrittäjyyden solmukohtiin?

Rohkia yhteisön ryhmät tuovat eri alojen yrittäjät säännöllisesti toistensa luo tarjoten merkityksellisiä kohtaamisia, myötätuntoa ja ajatuksia herätteleviä keskusteluja kokeneen yhteisövetäjän luotsaamana. Paikkariippumattomat zoom-tapaamiset mahdollistavat osallistumisen mistä päin tahansa.

Jäsenyys Rohkia yhteisön ryhmässä tarjoaa sinulle viikoittain mahdollisuuden hypätä yrittäjäystävien luokse helposti. Yritystoimintaasi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti edistävä jäsenyys pitää sisällään teematapaamisen, kaksi työvirettä ja itsensä johtamisen onnistumisia nostavaa tapaamista sekä yhden vertaissparrauskerran. Saat myös yhden henkilökohtaisen sparrauskerran vuosittain.  Ryhmällä on yhteinen keskustelualusta jäsenten keskinäiseen yhteydenpitoon, vertaistukeen ja sparraukseen tapaamisten välillä.

 • Etsitkö yrittäjyyttä ymmärtäviä ajatuskavereita? LABRA Ryhmä sopii yrittäjän hyvää perusarkea tavoitteleville ja yrittäjyyden alkutaipaleella kulkeville.
 • Etsitkö yrittäjäyhteisöä, missä saa ajatella turvallisesti myös isosti? VISIO Ryhmä sopii yrittäjyyteen ja tulevaisuudenunelmiin rohkean tavoitteellisesti asennoituville.
 • Etsitkö yrittäjyyden arkea ja muutosmutkia kokeneita keskustelukavereita? LIIKE Ryhmä sopii uusiutumista ja voimaantumista tavoitteleville yrittäjille.

Rohkia yhteisön siemen on lähtöisin luovan ja yhteisöllisen toimiston Rohkian toiminnassa. Yhteisön ryhmien silmu on kasvanut viimeisen vuoden aikana pilottiryhmässä ja se on versonut kokeilun aikana uskomattomalla tavalla – näyttänyt yhteisön ja vertaistuen uskomattoman voiman. Sen Vertaistuellinen jakaminen ja keskustelu yrittäjyyden teemoista on tarjonnut jäsenille aitoa tukea asioiden toimeenpanemiseksi arjessa.  Jäsenistä upeat 100% suosittelisi Rohkia yhteisön ryhmää yrittäjäystävilleen. Tässä poimintoja jäsenten kommenteista kysymykseen, mitä ryhmän toiminta on antanut sinulle:

”Näkökulmia, virtaa, hyviä tyyppejä”

”Verkostoa, vertaistukea, samanhenkisiä ihmisiä ja rohkeutta kehittyä”

”Vinkkejä ja ideoita siitä miten saan omaa yritystoimintaani kehittymään”

”Ystäviä, voimia, selkänojaa”

” Paljon hyvää. Tapaamisista jää hyvä ja innostunut mieli pitkäksi aikaa.”

”Ideoita, vertaistukea, motivaatiota, rohkaisua, pohdintaa ja iloa”

”Verkoston, tukea ja kannustusta. Tekemisen meininkiä unohtamatta.”

Toimin ryhmien yhteisövetäjänä ja pyrin luotsaamaan ryhmiä lempeällä ja ammattimaisella otteellaan nostamalla ryhmien tapaamisiin aina hyödyllisiä teemoja, harjoitteita ja keskusteluaiheita. Minulla on vahva omakohtainen kokemus yrittäjyydestä, yhteisöllisestä kehittämisestä ja mikroyrittäjien kanssa työskentelystä. Rohkia yhteisön ryhmien toiminta poikkeaa valmennuksista, koulutuksista ja konsultoinnista siinä, että toisten yrittäjien kokemukset, tuki ja keskustelu ovat tapaamisten keskiössä – kehittyminen tapahtuu vuorovaikutuksessa ja vertaisilta oppien.

Järjestämme touko-kesäkuun aikana muutaman Rohkia yhteisön ryhmiä esittelevän LinkedIn tapahtuman seuraavilla teemoilla. Tervetuloa osallistumaan!

 • Keskustelun ja myötätunnon voima ke 1.6. klo 9.30 – 10.30
 • Yhteisö ja vertaistuki oman toimeenpanon tukena ma 6.6 klo 14.30 – 15.30
 • Jarruttaminen auttaa näkemään uudella tavalla pe 17.6 klo 9.30 – 10.30

Lisätietoa Rohkia yhteisön ryhmistä saat LinkedIn sivustolta  (www.linkedin.com/company/rohkiayhteiso) tai soittamalla suoraan minulle p. 040 0214 356.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja on rajoitetusti, joten jos haluat ehdottomasti olla mukana – ilmoittaudu hetimiten. LABRA, VISIO ja LIIKE ryhmät starttaavat syyskuun ensimmäisellä viikolla. Loppusyksystä liikkeelle lähtevät myös perheyrittäjyysteemainen HEIMO -ryhmä ja johtajille suunnattu POMO -ryhmä.

Innostunein ajatuksin, Mari

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aiemmin blogissa:

 

Mari Autio
business coach, yrittäjä

 • P. 040 0214 356
 • mari.autio@taitoavain.fi

 

Taitoavain Oy

 • Postiosoite:
  Kurikantie 159, 84100 Ylivieska
 • Käyntiosoite:
  Rautatienkatu 6, 84100 Ylivieska

 

Laskutustiedot

 

Ota yhteyttä!