Kehittamisensuunnittelu-1

Kehittämisen suunnittelu

Eteenpäin! Aikaa ja osaamista kehittämistyöhön.

 

Kaipaatko tukea kehittämisen suunnitteluun, kehittämisrahoitusten hakuun, yrityksen kasvun tueksi tai henkilöstön koulutussuunnitelman tekoon? Taitoavain tukee ja sparraa sinua ja yritystäsi kehittämisen ja kehittymisen poluilla.

Autan pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla yritystäsi tai organisaatiotasi myös projektihakemuksen, hankesuunnitelmien tai yritysryhmähankkeen laadinnassa. Kehittämisprosessin vaiheet ovat polku joka vie askel kerrallaan eteenpäin.

Asiakaskommentteja:

Yhteistyö Marin kanssa sujuu joustavasti kaikin puolin. Asioihin pystytään reagoimaan tarpeen vaatiessa nopeallakin aikataululla laadukkaasta työstä tinkimättä. Marilla on laaja tietämys, kokemus ja näkemys yksin- ja mikroyrittäjien tarpeista ja tuntemuksista. Hänen mielipiteeseen ja näkemykseen voi luottaa näissä asioissa. Voin suositella häntä myös niin yksilö- kuin ryhmäsparraustoimeksiantoihin.

Marjaana Tuomikoski; yritysasiamies, Haapaveden kaupunki

Marin asiantuntemus ja idearikkaus tuottivat vakuuttavaa tulosta hankkeemme edistymisessä. Hänen taitava, positiivinen ja suunnitelmallinen ote rohkaisi ja johti toivottuun tavoitteeseen. Yhteistyö oli helppoa ja innostavaa.

Pirjo Karjalainen; toiminnanjohtaja, Haapavesi Folk Music Festival

 

Mari Autio
business coach, yrittäjä

  • P. 040 0214 356
  • mari.autio@taitoavain.fi

 

Taitoavain Oy

  • Posti- ja käyntiosoite:
    Virastokatu 3 A 27
    84100 Ylivieska

Laskutustiedot

 

Ota yhteyttä!