Refe-1

Referenssejä

Osuuskunta Kototuote:

Näkemystä, varmuutta ja lankojen kokoamista

Kotiin tuotavia palveluja eri asiakasryhmille tarjoava Osuuskunta Kototuote kehittää aktiivisesti omaa toimintaansa ja palvelujaan. Kun yrityksessä käynnistyi ensimmäistä kertaa laaja kehittämisprojekti, Taitoavain Oy pyydettiin mukaan asiantuntijaksi ja lisäresurssiksi.

”Halusimme saada tukea projektin läpiviemiseen sekä silmää kehittämistarpeiden tunnistamiseen. Mari on tuonut mukanaan tietoa yrityksen kehittämisestä sekä ulkopuolista asiantuntevaa näkemystä. Samalla antaa turvaa, kun joku on varmistamassa, että projektissa tehdään oikeita asioita oikealla tavalla”, Kototuotteen toimitusjohtaja Sanna Lappinen toteaa.

Yrityksen arjessa voi tulla vastaan yllättäviäkin tilanteita. Asiakkaiden palvelu sitoo henkilökuntaa, eikä johtotehtävässäkään voi täysin suunnitella ja ennakoida omaa työmäärää. Siksi Lappinen pitää hyvänä asiana, että Taitoavain on voinut ottaa tarvittaessa roolia myös projektin käytännön työssä.

”Mari on yhteistyökumppanina omistautunut, innostunut, täsmällinen ja luotettava. Työskentely hänen kanssaan on tehokasta, mutta samalla asioihin paneudutaan kunnolla.”

Kototuote on hyödyntänyt Taitoavaimen palvelua myös muutostilanteen johtamisessa. Valmennus on tarjonnut tukea muutokseen valmistautumisessa, sen eteenpäin viemisessä sekä henkilöstöjohtamiseen liittyvissä asioissa.

”Marin vahvuus on lankojen kokoaminen ja kasassa pitäminen. Hänen mukanaolollaan on ollut rauhoittava ja varmuutta tuova vaikutus. Valmentava ote on avannut silmiä niin, että on helpompaa poimia itselle sopivia toimintatapoja myös jatkoa ajatellen”, Lappinen sanoo.

”Mari on yhteistyökumppanina omistautunut, innostunut, täsmällinen ja luotettava. Työskentely hänen kanssaan on tehokasta, mutta samalla asioihin paneudutaan kunnolla. Marin vahvuus on lankojen kokoaminen ja kasassa pitäminen.”

Toimitusjohtaja Sanna Lappinen, Osuuskunta Kototuote

 

Mari Autio
business coach, yrittäjä

  • P. 040 0214 356
  • mari.autio@taitoavain.fi

 

Taitoavain Oy

  • Posti- ja käyntiosoite:
    Virastokatu 3 A 27
    84100 Ylivieska

Laskutustiedot

 

Ota yhteyttä!