Rohkia-1

Rohkia yhteisö edistää yritystoimintaasi,
työvirettäsi ja hyvinvointiasi

 

Rohkia yhteisö pirskahtelee iloa ja yrittäjien vertaistuen voimaa – tarjoaa energiaa arjen tekemiseen

Oletko yrittäjänä yksin? Kaipaatko uutta energiaa kulkeaksesi kohti tavoitteitasi määrätietoisemmin ja saadaksesi asioihin myönteistä vauhtia? Etsitkö luotettavaa sparrausta, ideointiapua tai tukea yrittäjyyden solmukohtiin?

Rohkia yhteisön ryhmät tuovat eri alojen yrittäjät säännöllisesti toistensa luo tarjoten merkityksellisiä kohtaamisia, myötätuntoa ja ajatuksia herätteleviä keskusteluja kokeneen yhteisövetäjän luotsaamana. Paikkariippumattomat zoom-tapaamiset mahdollistavat osallistumisen mistä päin tahansa. Rohkia yhteisö pirskahtelee iloa ja yrittäjien vertaistuen voimaa – tarjoaa energiaa arjen tekemiseen

Jäsenyys

Jäsenyys Rohkia yhteisön ryhmässä tarjoaa sinulle viikoittain mahdollisuuden hypätä yrittäjäystävien luokse helposti. Yritystoimintaasi ja hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti edistävä jäsenyys pitää sisällään teematapaamisen, kaksi työvirettä ja itsensä johtamisen onnistumisia nostavaa tapaamista sekä yhden vertaissparrauskerran. Saat myös yhden henkilökohtaisen sparrauskerran vuosittain. Ryhmällä on yhteinen keskustelualusta jäsenten keskinäiseen yhteydenpitoon, vertaistukeen ja sparraukseen tapaamisten välillä.

Jäsenyyden kuukausihinta on 109 € + alv 24%. Jäsenyyden irtosanomisaika on 3 kk.

Rohkia yhteisön yhteisövetäjänä toimii business coach Mari Autio. Hän luotsaa ryhmiä lempeällä ja ammattimaisella otteellaan nostamalla ryhmien tapaamisiin aina hyödyllisiä teemoja, harjoitteita ja keskusteluaiheita. Marilla on vahva omakohtainen kokemus yrittäjyydestä, yhteisöllisestä kehittämisestä ja mikroyrittäjien kanssa työskentelystä. Rohkia yhteisön ryhmien toiminta poikkeaa valmennuksista, koulutuksista ja konsultoinnista siinä, että toisten yrittäjien kokemukset, tuki ja keskustelu ovat tapaamisten keskiössä – kehittyminen tapahtuu vuorovaikutuksessa ja vertaisilta oppien.

Etsitkö yrittäjyyttä ymmärtäviä ajatuskavereita?

LABRA Ryhmä sopii yrittäjän hyvää perusarkea tavoitteleville ja yrittäjyyden alkutaipaleella kulkeville. Yrittäjäidentiteetin vahvistamiseen, oman tekemisen johtamiseen ja kehittymiseen pohjautuvat teemat ovat LABRAn tapaamisten, kohtaamisten ja keskusteluiden keskiössä – aina ilon ja inhimillisyyden silmälasien kautta tarkasteltuna, ratkaisuja yhdessä etsien ja uutta oppien. Tule LABRAan sellaisena yrittäjänä kuin olet ja saat työyhteisön ympärillesi.

Etsitkö yrittäjäyhteisöä, missä saa ajatella turvallisesti ja myös isosti?

VISIO Ryhmä sopii yrittäjyyteen ja tulevaisuudenunelmiin rohkean tavoitteellisesti asennoituville. Kasvun, kehittymisen, strategisten askelten ja tulosten saavuttamiseen pohjautuvat teemat ovat VISIOn tapaamisten, kohtaamisten ja keskusteluiden keskiössä – innostavan energisessä hengessä ja usein etukenossa. Tule VISIOon, jopa pelottavan rohkeiden yrittäjyysunelmiesi kanssa ja ne pääsevät lentoon.

Etsitkö yrittäjyyden arkea ja muutosmutkia kokeneita keskustelukavereita?

LIIKE Ryhmä sopii uusiutumista ja voimaantumista tavoitteleville ja yrittäjyyden konkareille. Mielekkääseen muutokseen, uusiin bisnesideoihin, uudistumiseen ja hyvinvointiin pohjautuvat teemat ovat LIIKE -ryhmän tapaamisten, kohtaamisten ja keskusteluiden keskiössä – myönteisen tuen ja näköalojen avartamana. Tule LIIKE -ryhmään uuden toivossa ja saat toisten kautta juuri sen voiman ja energian mitä kaipaat.

Ilmoittautuminen

  Valitse ryhmä johon haluat liittyä:

  Tarina

  Rohkia yhteisön siemen on lähtöisin luovan ja yhteisöllisen toimiston Rohkian toiminnassa. Yhteisön ryhmien silmu on kasvanut viimeisen vuoden aikana pilottiryhmässä ja se on versonut kokeilun aikana uskomattomalla tavalla – näyttänyt yhteisön ja vertaistuen uskomattoman voiman. Sen Vertaistuellinen jakaminen ja keskustelu yrittäjyyden teemoista on tarjonnut jäsenille aitoa tukea asioiden toimeenpanemiseksi arjessa. Jäsenistä upeat 100% suosittelisi Rohkia yhteisön ryhmää yrittäjäystävilleen.

  Rohkia yhteisöstä sanottua:

  Näkökulmia, virtaa, hyviä tyyppejä.

  Verkostoa, vertaistukea, samanhenkisiä ihmisiä ja rohkeutta kehittyä.

  Vinkkejä ja ideoita siitä miten saan omaa yritystoimintaani kehittymään.

  Ystäviä, voimia, selkänojaa.

  Paljon hyvää. Tapaamisista jää hyvä ja innostunut mieli pitkäksi aikaa.

  Ideoita, vertaistukea, motivaatiota, rohkaisua, pohdintaa ja iloa.

  Verkoston, tukea ja kannustusta. Tekemisen meininkiä unohtamatta.

   

  Mari Autio
  business coach, yrittäjä

  • P. 040 0214 356
  • mari.autio@taitoavain.fi

   

  Taitoavain Oy

  • Postiosoite:
   Kurikantie 159, 84100 Ylivieska
  • Käyntiosoite:
   Rautatienkatu 6, 84100 Ylivieska

   

  Laskutustiedot

   

  Ota yhteyttä!