taitava-1

Taitava Liideri™ -verkkovalmennukset

 

Taitava Liideri™ on modernin työelämän verkkovalmennuspalvelu, joka tarjoaa kasvumatkan jokaiselle työyhteisön jäsenelle. Kehitä organisaatiosi kulttuuria, vahvista työkaveritaitoja ja kasvata huipputiimejä. Yhdistä verkkovalmennusmoduuleihin webinaareja tai coachingia, anna työvälineitä vahvuuksien tunnistamiseen, osaamisen kehittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

Rakenna teille sopiva kokonaisuus

Taitava Työkaveri™ on suunnattu ihan jokaiselle työyhteisössä. Se kutsuu koko tiimin, työntekijät ja esihenkilöt yhteisen valmentavan johtamiskulttuurin polulle ja vahvistaa taitoja sujuvaan arkeen ja työssä onnistumiseen.

Taitava Tiimi™ antaa eväitä tiiminvetäjille, esihenkilöille tai projektipäälliköille. Se ohjaa ja antaa eväät huipputiimien rakentamiseen, sitouttamiseen ja jaettuun johtajuuteen. Valmennus vahvistaa sekä tiiminvetäjän että tiimiläisten jaetun johtamisen taitoja arjessa. Saat työkaluja, joiden avulla ryhmät ja yksilöt sitoutuvat kehittämään tiimiä yhdessä ja itsenäisesti.

Tiiminvetäjille, esihenkilöille ja projektipäälliköille suunnatusta Taitava Liidaaja™ -verkkovalmennuksesta voit koota itsellesi sopivimmat moduulit. Valmennus auttaa rakentamaan arvostavaa ilmapiiriä ja tuloksellista yhteistyötä. Johtamistyössä on helpompi onnistua, kun ympärillä on työhönsä sitoutuneita ja toimintaa kehittäviä taitavia työkavereita.

Taitava Liideri™ -yhteisön jäsenenä saat tuoreita kuulumisia ja työkaluja työsi tueksi.

Taitava Liideri™ on verkkovalmennuskokonaisuus, jolla viet valmentavan johtamisen ajatukset osaksi koko työyhteisön toimintaa. Tulokset tehdään yhdessä!

 

Tutustu Taitava Liideri™ -palveluun

 

Mari Autio
business coach, yrittäjä

  • P. 040 0214 356
  • mari.autio@taitoavain.fi

 

Taitoavain Oy

  • Posti- ja käyntiosoite:
    Virastokatu 3 A 27
    84100 Ylivieska

Laskutustiedot

 

Ota yhteyttä!