Yhteiso-1

Yritysten yhteisövetäminen

Yhteisöllisyys luo kipinää!

 

Yrittäjien tai työntekijäryhmien muodostamat yhteisöt kukoistavat, kun niillä on kumppani, yhteisövetäjä, joka luotsaa pitkäjänteisesti, kuunnellen, reagoiden ja innostaen. Yhteisövetäjän avulla rakennetaan verkostolle tai ryhmälle sopivat toimintatavat ja varmistetaan, että yhteisön tarjoamat hyödyt palvelevat mukanaolijoita parhaalla tavalla. Yritysten verkostot ja yhteisöllisyys ovat minulle sydämen asia. Elän Itsekin sitä upeaa ja kannattelevaa työarkea, että olen verkostoitunut laajasti.

Yhteisövetäjänä ja business coachina toimin yhteisön jäsenten linkkinä ja kontaktihenkilönä. Autan ryhmää rakentamaan oman toimivan toimintakulttuurin vuorovaikutuksen aktivoinnin, tapahtumasuunnittelun, viestinnän ja sisällöntuotannon keinoin. Haluan ja osaan innostaa ja aktivoida, sillä tiedän kokemuksesta, että kun löytyy yhteinen motivaatio, yhteistyön hyödyt kantavat.

Yritysverkostot voivat olla paikallisia tai alueellisia kehittämisen tai projektin ympärille muotoutuneita yritysryhmiä, toimialakohtaisia verkostoja tai vapaamuotoisempia verkostoja. Taitoavain voi auttaa uuden yhteisön rakentamisessa tai toimia jo toimivan verkoston luotsaajana.

Palvelua tarjotaan yrittäjäyhteisöille, kehittäjäorganisaatioille ja hankkeille tai esimerkiksi yksittäisen yritystapahtuman järjestämiseen.

 

Kuuntele podcastista Marin ajatuksia mikroyrittäjyydestä:

 

 

 

Mari Autio
business coach, yrittäjä

  • P. 040 0214 356
  • mari.autio@taitoavain.fi

 

Taitoavain Oy

  • Posti- ja käyntiosoite:
    Virastokatu 3 A 27
    84100 Ylivieska

Laskutustiedot

 

Ota yhteyttä!