Refe-1

Referenssejä

Yksilöcoaching

Täältä voit lukea, millaisena asiakkaani ovat kokeneet henkilökohtaisen coachingin.

Pysähtymistä oikeiden kysymysten äärelle

”Aikaisemmin en ollut kokenut erityistä tarvetta henkilökohtaiselle coachingille. Työkavereiden suosituksesta kuitenkin kokeilin, ja totesin sen hyvin hyödylliseksi.

Coaching on antanut tilaisuuden pysähtyä ajattelemaan omaa toimintaa ja työssä kehittymistä. Sen yhteydessä voi myös käsitellä ja purkaa työhön liittyviä haasteita.

Coach osaa asettaa oikeita kysymyksiä ja saa valmennettavan itse etsimään vastaukset. Koen, että Taitoavaimen kanssa olen saanut coachingista myös monia käytännön hyötyjä.”

Toimitusjohtaja Sanna Lappinen, Osuuskunta Kototuote

Turvallista heittäytymistä

”Halusin parantaa luottamusta itseeni ja omiin vahvuuksiini. Yksilöcoachingissa pääsin näihin asioihin hyvin kiinni ja sain apua oman toimintani analysoimiseen.

Olen kova suorittajaluonne, joten aluksi otin jonkin verran paineita myös coachingin suhteen. Huomasin kuitenkin, että Marin kanssa on turvallista heittäytyä. Minun ei tarvitse olla se, joka luotsaa vaan se, jota kannatellaan. On hienoa huomata, että toinen ottaa koppia minusta.

Marilla on hyvin lämminhenkinen tapa työskennellä. Olen saanut häneltä apua myös valmennusjakson jälkeen. Jatkossakin tiedän, keneen olla yhteydessä, jos tulee pallottelun paikka.

Coaching osui minulla ajankohtaan, jolloin koronapandemia toi epävarmuutta työtilanteeseen. Turvallisuuden tunnetta antoi, kun ei tarvinnut olla yksin ajatustensa kanssa. Coaching oli tuolloin itselleni tärkeä henkireikä.”

Valmentaja Anu Suotula, Kunnostamo

 

Mari Autio
business coach, yrittäjä

  • P. 040 0214 356
  • mari.autio@taitoavain.fi

 

Taitoavain Oy

  • Posti- ja käyntiosoite:
    Virastokatu 3 A 27
    84100 Ylivieska

Laskutustiedot

 

Ota yhteyttä!